Een paar woorden over mij

Stefan van Ruijven is een enthousiaste fotograaf die is afgestudeerd aan de Fotovakschool in Amsterdam. Hij is geboren in het jaar 1981 te Den Haag. Op dit moment woont hij met plezier in de omgeving van Leiden. Hij fotografeert voor verschillende webshops, merken en portfolio voor modellen. Daarnaast verzorgt hij ook fotografie voor verschillende websites van bedrijven, denk hierbij aan portret-fotografie van het personeel of het fotograferen van producten.

Stefan van Ruijven Fotografie is een jong en flexibel bedrijf dat staat voor kwaliteit. Hij neemt de tijd om te luisteren naar de wensen van de klant om een zo goed mogelijk product af te leveren.

Hij fotografeert met passie of hij nu in het water staat met zijn camera, op zijn buik over het gras of ergens op een hoog gebouw staat. Hij vindt het allemaal geweldig! Stefan is vooral veel bij het strand te vinden!

Fotografie gedaan voor/ samengewerkt met:

Gemeente Amsterdam, Unseen Photo Fair Amsterdam, Mercedes-Benz Fashion Week, DNCP (De Nieuwe Communicatieprofessional), LEVEN! Magazine Regio Leiden, Blik-Opener, NRC Coachcafe, webshop N-JOIE, Toneelgroep BEGZ, Universiteit Leiden Alumni, Euromodel (Portfolio serie Willem-Jan), Max Models, JustGunBag®, Publieke Versnellers, Kunstbeurs REALISME, ExclusiefKranten, Timmerteam BV, Noelle van West Styling, Tres Content Teskt Bureau, Autobedrijf Duindam Den Haag, StartMeUp Duin- & Bollenstreek, Woanderlust Stijl & Communicatie, Mine Jewellery, Stadslab Leiden, Sally Jane, ModelSupport, Winq Magazine, De Imperfecte Reis, Van Velzen Development, So Peggy Skincare, RWV Advocaten, Womanize.nl, HealtyFoodHealthySkin, Stijl Bandiet, Toolkit for Life, NEX Magazine (Noordwijk Exclusief), Beautysalon BLISS Schoonhoven, Eventim BV.

 Wilt u professionele foto's voor uw website of webshop? Neem dan gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Testimonials

 • stefan heeft prachtige foto's gemaakt voor mijn inspiratieplatform womanize.nl.

  al snel was duidelijk dat hij de bedoeling van de site had begrepen en hij heeft dit vertaalt naar hele pakkende beelden. het is prettig om met stefan samen te werken.

  hij neemt echt de tijd om te luisteren naar je wensen en af te stemmen. een goede mix tussen professionaliteit en gezelligheid.

  het knappe aan zijn foto's vind ik dat ze een combinatie van glamour- en karakter- fotografie zijn, er zit heel veel uitstraling in.

  - Nienke Thurlings - 

   

   

 • Op 31 maart 2016 heeft Stefan van Ruijven tijdens de Lenteborrel van Stadslab Leiden fantastische foto’s gemaakt.

  Op een informele wijze bewoog Stefan  zich tussen de gasten en wist hen te vangen in mooie portretten en daarnaast in treffende sfeerbeelden.

  Wij zijn erg blij met de mooie foto’s. Hier treft u een greep aan van zijn resultaat.

  Bedankt voor je enthousiaste bijdrage!

  Namens Stadslab Leiden,

  - Sigrid Jansen -

 • Stefan is een heel fijn persoon om mee te werken. Hij is rustig, gezellig, professioneel en een perfectionist.

  Voordat hij aan een opdracht begint, wil hij deze eerst goed begrijpen om vervolgens het idee te vertalen naar de perfecte foto.

  Hij doet dit geweldig. Stefan is pas tevreden als de foto geheel naar mijn en zijn zin is.

  - Marieke van Wetten -

 • Stefan maakt geen doorsnee foto's. Dat bleek bij de eerste kennismaking met hem; hij had drie visitekaartjes met verschillende fotografie afgebeeld. Dit maakte mij erg hebberig, ik heb ze alle drie meegenomen!.

  Het kon niet uitblijven dat hij een mooie shoot van mijn schoonheidssalon ging fotograferen.

  Hij is gedreven en gaat door totdat hij tevreden is. Daarnaast is Stefan een prettig persoon om mee samen te werken. Hij denkt mee en laat voorbeelden zien en last but no least hij luistert naar hoe je het wil hebben!

  - Peggy Chin-Chan-Sen -

 • Stefan heeft een talent voor het zien van iets moois in iemand anders.

  Dat merk je aan de warme manier waarop hij contact maakt en het geduld wat hij heeft. Hij kan goed luisteren en stelt een ander op zijn/haar gemak.

  Daarnaast maakt hij prachtige foto's, heeft hij gevoel voor stijl en compositie.

  Deze combinatie van eigenschappen maakt dat je je op je gemak voelt wanneer hij foto's maakt.

  - Roos van Velzen - 

 • Nienke Thurlings
  WOMANIZE.NL
 • Bestuur Stadslab Leiden
  STADSLABLEIDEN.NL
 • RWV Advocaten
  RWV.NL
 • Peggy Chin-Chan-Sen
  SOPEGGYSKINCARE.NL
 • Roos van Velzen
  VANVELZENDEVELOPMENT.NL